Madras efter mål

Madras efter mål

Vi fremstiller gerne Deres nye madras eller hynder i en god koldskums eller polyether kvalitet,Beregn selv prisen eller send os Deres ønskeformat og vi giver dem et udforbindende tilbud. Vi har aldrig mere end 10 dages leveringstid og mange gode stofkvaliter til billige penge.


https://www.hyndeskraedderen.dk/index.php/admin/catalog_product/edit/id/1154/back/edit/tab/product_info_tabs_bundle_items/key/bb4cf71189a942c3e5576cd61baae242/#

Vi fremstiller også gerne produkter i Deres eget stof.Bemærk: Hvis De vælger stribet / stormønstret stof, kan vi ikke garantere at striberne / mønsteret mødes i syningerne ved store emner. Kontakt eventuelt butikken telefonisk eller på mail i disse tilfælde.
Bemærk: Vælges der syning 2 så kan tykkelsen desværre ikke være mindre end 5 cm.


Pris som konfigureret: kr 0,00

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: kr 0,00

Antal:

Detaljer

Hynder til Pallesofa, senge, bænke, brikse, køkken, hems, udemøbler, hjemmefremstillede understel og meget meget mere kan vi fremstille hynder til.

Bemærk: Hvis De vælger stribet / stormønstret stof, kan vi ikke garantere at striberne / mønsteret mødes i syningerne
ved store emner. Kontakt eventuelt butikken telefonisk eller på mail i disse tilfælde.

Lidt om vore kvalilteter:

Polyether:

Er en meget anvendt skumtype til hynder, møbler og madrasser. Den er kendetegnet ved høj rivestyrke og produceres i en lang række standard kvaliteter, betegnet udfra rumvægt pr. m3. I vores prisliste anvender vi dog kun en kvalitet og det er 25kg/m3, der er en medium kvalitet i den billige ende, hvis pris på polyether i højere rumvægte ønskes, bedes De kontakte os.

Koldskum:

Koldskum er født brandhæmmende og giver en høj liggekomfort. Vores koldskum er produceret med runde celler, hvilket giver et lavt hårdhedstab på kun ca. 15%, hvor polyetheren tilsvarende har et hårdhedstab på op til 27%. I denne prisliste kan De vælge mellem 3 forskellige koldskumskvaliteter: HR38 medium hårdhed, (der bla. anvendes på Institutioner). HR44 medium hårdhed, der har en lidt højere bæreevne samt Superkoldskums kvaliteten Højelastisk koldskum, der findes i varianter med forskellig bæreevne, og kan klare kropsvægte helt op til 175-200 kg.

Højelastisk koldskum: (se produkt-beskrivelsen under Højelastisk koldskum Madrasser)

Højelastisk koldskumleveres i følgende hårdheder:

PA100 Medium-Soft med bæreevne op til 75kg, anvendes fortrinvis som topmadras
PA130 Medium med bæreevne op til 100kg anvendes fortrinsvis som madras
PA150 Medium Fast med bæreevne op til 125kg anvendes som madras
PA170 Fast med bæreevne op til 150-175 kg anvendes som madras

Bemærk: Vælges der syning 2 så kan tykkelsen desværre ikke være mindre end 5 cm.